spaniolă arab Chineză (simplificată) croat cehă olandeză Engleza franceză germană greacă hindi maghiar indoneziană italiană japoneză coreeană polonez portugheză românesc rusă suedeză

* Notă pentru utilizatorii care nu vorbesc limba spaniolă. Acest site este permisă numai pentru a scrie în limba engleză sau spaniolă, mesajele în alte limbi vor fi șterse.

Condiții de Politică de confidențialitate

Acest anunț juridic (denumit în continuare „Notificare legală“) reglementează utilizarea serviciului de portal internet http://www.manualesdemecanica.com (denumit în continuare „Web“) EXECUTE SYSTEMS SL stabilite în C / Tximilarre Goikoa, 32 - 1º, 48960 Galdakao, Vizcaya, CIF B-B5471108

legislație

În general, relația dintre EXECUTE SYSTEMS SL cu utilizatorii serviciilor sale telematice pe web, sunt supuse legislației spaniole și jurisdicția.

Părțile renunță în mod expres competența, care poate corespunde acestora și să se supună instanțelor de Bilbao pentru a rezolva orice diferend care poate surveni în interpretarea sau executarea clauzelor contractuale.

Conținut și utilizare

Utilizatorul este informat și acceptă că accesul la acest site nu, în nici un fel, începutul unei relații de afaceri cu EXECUTE SYSTEMS SL Proprietarul web nu este identificat cu opiniile exprimate în ea de către colaboratorii săi. Compania își rezervă dreptul de a face modificări neanunțate pe care le consideră adecvate pe Web său se poate modifica, șterge sau adăuga conținut și servicii furnizate prin aceleași ca și modul în care acestea sunt prezentate sau situate pe serverele lor.

proprietate intelectuală

Drepturile de proprietate intelectuală ale conținutului paginilor web, design grafic si coduri apartin EXECUTE SYSTEMS SL și, prin urmare, reproducerea, distribuirea, comunicarea publică, transformarea sau orice altă activitate care se poate face cu conținutul este interzisă site-urile lor sau chiar citând sursa, fără acordul scris al EXECUTE SYSTEMS SL. Toate denumirile comerciale, mărci comerciale sau semne distinctive de orice fel de pe site-ul web al Companiei sunt proprietatea deținătorilor lor și sunt protejate prin lege. De asemenea, atunci când un utilizator folosește servicii web pentru a încărca fotografii, texte sau documente acceptate tacit transferul drepturilor de exploatare pe fotografii, texte și documente care se ridica la pagina, o astfel de atribuire nu are o zonă geografică determinată de către că EXECUTE SYSTEMS SL poate folosi complet sau părți ale acestora, în toate țările lumii, fără a se limita geografică de nici un fel.

Autorizarea se referă la toate utilizările care pot avea fotografii, texte, documente, sau părți ale acestora, folosind tehnici cunoscute în prezent și care pot fi dezvoltate în viitor, precum și pentru orice aplicație. Toate cu singura excepție și limitarea acestor utilizări sau aplicații care ar putea încălca dreptul de a onora termenele stabilite în Legea organică 1 / 85 din 5 mai, Protecție Civilă dreptul de a onora, viața privată și de familie și imagine. Autorizarea nu stabilește nicio limită de timp pentru acordarea sau pentru exploatarea de fotografii și texte, sau o parte a acesteia, astfel încât autorizația se consideră acordată pentru o perioadă nelimitată de timp.

Această autorizație este esențială pentru buna funcționare a serviciilor noastre, deoarece Internetul este un serviciu global și nu există nici o modalitate de a limita în cazul în care informația se duce la serviciile noastre este afișată.

Pentru toate aceste motive, este esențial ca utilizatorul are drepturile necesare pentru toate informațiile de care merge la Web-ul este singurul responsabil pentru orice probleme care pot apărea rezultate din care nu au suficiente drepturi de proprietate intelectuală asupra materialului până la web.

Link-uri (link-uri)

Prezența link-uri (link-uri) pe site-urile de EXECUTE scop informativ SYSTEMS SL numai și în nici un caz sugerează, să invite sau să le recomande.

Confidențialitatea, protecția datelor și scopuri

Efectul prevederilor Legii organice 15 / 1999 din 13 decembrie Protecția datelor cu caracter personal, vom informa utilizatorul despre includerea datelor lor într-o bază de date automată a răspunderii personale EXECUTE SYSTEMS SL , ale cărui obiective sunt după cum urmează; a) menținerea și gestionarea relației cu utilizatorul / Client; b) Marca de muncă de informații și furnizarea serviciilor solicitate de către utilizator / client; c) Afișați publicitatea sau oferta de produse, servicii sau oferte speciale care se referă la întreținerea, dezvoltarea și controlul relației contractuale și / sau serviciile noastre; d) Trimiterea informațiilor necesare pentru utilizarea corespunzătoare a serviciilor noastre prin e-mail; e) Elaborarea unor statistici și profiluri, ca și obiceiurile lor de consum, pentru a licita produse și servicii, promoții sau reduceri care pot fi de interes, chiar prin companii terțe precum Google sau Facebook.

Utilizatorul acceptă în mod expres includerea informațiilor furnizate în maniera de mai sus, în una sau mai multe automate sau nu, fișiere de date cu caracter personal din care este responsabil EXECUTE SYSTEMS SL, de autorizare și consimt în mod expres și neechivoc pentru tratarea lor date în scopurile menționate mai sus.

Utilizatorul este informat că acesta poate refuza să aibă datele lor cu caracter personal sunt prelucrate în scopurile menționate mai sus, revocarea sau se opune în totalitate sau parțial la un astfel de tratament, în orice moment și gratuit, prin trimiterea unui e-mail pentru a indica în mod clar lor pretension și atașarea numele său, și DNI / NIE sau a unui document în vigoare la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboți;. Aveți nevoie de activarea JavaScript-ului pentru ao vizualiza.

Fișierele de înregistrare și formulare

Completarea formularului de înregistrare este obligat să acceseze și să se bucure de anumite servicii oferite pe internet. Imposibilitatea de a furniza datele personale solicitate sau nu acceptă această politică de protecție a datelor este incapacitatea de a subscrie, înregistra sau de a participa la orice promoții în care se solicită date cu caracter personal.

În conformitate cu prevederile Legii organice 15 / 1999 din 13 decembrie Protecția datelor cu caracter personal, vă informăm că datele obținute ca urmare a înregistrării sale ca utilizator, va fi încorporată într-un fișier deținut de EXECUTE SYSTEMS SL cu CIF B-95471108 și adresa în C / Tximilarre Goikoa, 32 - 1º, 48960 Galdakao, Vizcaya, care au pus în aplicare măsurile de securitate stabilite prin Decretul Regal 1720 / 2007, 11 iunie.

Exactitatea și veridicitatea datelor furnizate

Utilizatorii sunt singurii responsabili pentru exactitatea și corectitudinea datelor, disculpă EXECUTE SYSTEMS SLde orice responsabilitate. Utilizatorii garantează și de a răspunde, în orice caz, exactitatea, valabilitatea și autenticitatea datelor cu caracter personal, și se angajează să le menține actualizate. Sunteți de acord să furnizeze informații complete și corecte în formularul de înregistrare sau un abonament. EXECUTE SYSTEMS SL nu mai garanteaza pentru veridicitatea informațiilor nu au fost produse de ei înșiși și o altă sursă este indicat, astfel încât nu își asumă nici o responsabilitate pentru posibilele daune care pot rezulta din utilizarea unor astfel de informații. EXECUTE SYSTEMS SL își rezervă dreptul de a actualiza, modifica sau șterge informațiile conținute în site-ul său de a limita sau de a refuza accesul la astfel de informații. Acesta exonerează SISTEME EXECUTE răspunderea SLde pentru orice pierdere sau deteriorare s-ar putea suferi ca urmare a unor erori, defecte sau omisiuni în informațiile furnizate de EXECUTE SYSTEMS SL furnizate din surse externe SYSTEMS SL EXECUTE la

fursecuri

Site-ul utilizează cookie-uri, considerând astfel de fișiere de informații fizice adăpostite în terminalul propriu al utilizatorului și care servesc la facilitarea navigării prin portal. În orice caz, utilizatorul are posibilitatea de a configura browser-ul astfel încât să împiedice instalarea acestor fișiere.

Puteți găsi informații detaliate despre noastră Politica de cookie-uri.

Scopurile, modurile și Serviciul

Scopurile EXECUTE SYSTEMS SL sunt întreținerea și gestionarea relației cu activitatea de utilizator și informații. Pe Web, acesta oferă un serviciu de rețea socială, care permite încărcarea de informații și imagini ale căror drepturi de proprietate intelectuală sunt reglementate de termenii și condițiile enumerate în secțiunea condiții intelectuale de utilizare și a proprietății politica de confidențialitate. În plus, EXECUTE SYSTEMS SL oferă un forum și o listă de știri de interes pentru utilizator. Pentru buna funcționare a serviciului, de asemenea, utilizatorul va primi notificări prin email considerate necesare. Site-ul va conține, de asemenea, informații promoționale de la diferiți agenți de publicitate și / sau produsele oferite de companie sau de alte companii precum Google sau Facebook.

minorii

În cazul în care unele dintre serviciile noastre sunt destinate în mod specific minorilor, EXECUTE conformitatea SYSTEMS SLsolicitará părinților sau tutorilor pentru a colecta date cu caracter personal sau, după caz, pentru prelucrarea automată a datelor.

Transferul de date către terți

EXECUTE SYSTEMS SL nu efectuează transferul de date de utilizator către terți, cu excepția cazului unei cereri legale.

Exercitarea drepturilor de acces, rectificare, anulare și de opoziție

Puteți trimite mesaje și să exercite drepturi de acces, rectificare, anulare și de opoziție în adresa de Internet Această adresă de e-mail este protejată de spamboți;. Aveți nevoie de activarea JavaScript-ului pentru ao vizualiza. sau prin poștă adresată EXECUTE SYSTEMS, Ref LOPD, în C / Tximilarre Goikoa, 32 -. 1º, 48960 Galdakao, Vizcaya. Pentru exercitarea acestor drepturi și în conformitate cu 1 / 1998 de instrucțiuni, 19 ianuarie, Agenția pentru Protecția Datelor, aveți nevoie pentru a dovedi identitatea la EXECUTE SYSTEMS SL prin trimiterea unei fotocopie a cărții de identitate sau Naționale orice alte legi valabile. Cu toate acestea, modificarea sau corectarea datelor de înregistrare poate fi făcută pe site-ul în sine identificat, anterior, numele de utilizator și parola.

revendicări

Puteți depune plângeri prin e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboți;. Aveți nevoie de activarea JavaScript-ului pentru ao vizualiza. precizând în mod expres motivul cererii sale.

măsuri de securitate

EXECUTE SYSTEMS SLHA a adoptat nivelurile de securitate de protecție a datelor cu caracter personal necesare în mod legal, și încercați să instalați orice alte mijloace tehnice suplimentare și măsuri la dispoziție pentru a preveni pierderea, abuzul, modificarea, accesul neautorizat și furtul datelor cu caracter personal furnizate EXECUTE SL nu Systems este răspunzător pentru orice daune care pot apărea de interferențe, omisiuni, întreruperi, viruși, defecte telefonice sau deconectări în funcționarea acestui sistem electronic cauzată de motive EXECUTE sostemele SL; întârzieri sau blocaje în utilizarea acestui sistem electronic cauzate de deficiențe sau suprasarcini de linii telefonice sau suprasolicitarea Centrului de prelucrare a datelor din sistemul de Internet sau alte sisteme electronice, precum și daune care pot fi cauzate de terțe prin ilegală dincolo de controlul EXECUTE SYSTEMS SL cu toate acestea, utilizatorul trebuie să fie conștienți de faptul că măsurile de securitate pe Internet nu sunt de neînvins.

Acceptarea și consimțământul

Utilizatorii iau la cunoștință că a fost informat cu privire la condițiile privind protecția datelor cu caracter personal, acceptarea și consimți la prelucrarea acestora EXECUTE de SYSTEMS SL, în modul și în scopurile menționate în această politică pentru protecția datelor cu caracter personal. Anumite servicii oferite pe site-ul web poate conține condiții cu dispoziții specifice privind protecția datelor cu caracter personal.

Căutare MDM

Grupuri manuale comun

MANUALE 210

MANUALE 133

MANUALE 138

MANUALE 64

Cookie-urile de pe acest site sunt folosite pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și de a analiza traficul. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului cu partenerii noștri de rețele sociale, publicitate și analiză de web, care pot combina cu alte informații furnizate sau le-au adunat din utilizarea serviciilor sale. Pentru a modifica setările sau mai multe informații faceți clic pe „Mai multe informații“.